Feed on
Posts
Comments

Ik heb een dochter van 18 jaar die een goede vriendin heeft ,ze doen heel veel samen en ze blijft ook regelmatig slapen bij ons . Eigenlijk is het nooit zo dat mijn dochter daar is maar ze zijn altijd bij ons . 

De Vriendin Marlon (niet haar echte naam ) is een leuke meid van ook 18 ze is vrij stevig gebouwd en ongeveer 170 lang ,mijn dochter daarentegen is lang 185 en slank gebouwd . 

Ze kunnen het heel goed samen vinden en af en toe heb ik wel eens de gedachte dat ze alle twee lesbisch zijn ,in ieder geval hebben ze volgens mij Bi gevoelens voor elkaar . Maakt mij niks uit want ik zie dat ze samen genieten van het leven en veel plezier hebben . 

In het begin toen ze bleef slapen moest er een luchtbed gepakt worden waar Marlon op sliep , nu is dat niet meer zo . Mijn dochter Linda (ook niet haar echte naam ) heeft een nieuw bed gekregen wat groot genoeg is om met zijn twee in te slapen .

De eerste keer dat dit gebeurde hadden ze samen veel lol en was het lang onrustig op haar kamer . Een aantal weken daarna bleef ze weer slapen , eerst gingen ze uit dus moesten ze zich opmaken enz , je kent het wel met die meiden van die leeftijd . Mij viel al op dat ze er erg lang mee bezig waren en er veel gegiebel uit de kamer kwam . De deur was dicht dus als vader ga je dan maar niet naar binnen. 

Toen ze weg waren werd het opeens heel slecht weer buiten en moest ik naar Linda der kamer om het raam dicht te doen wat open stond. Toen ik dat gedaan had zag ik iets wat me erg nieuwsgierig maakte . hal onder haar dekbed lak een langwerpige doosje ,ik tilde haar dekbed op en zag daar nog een doosje . Wat bleek dat daar een dildo en vibrator in zaten . die hadden ze vanmiddag denk ik gekocht in de stad . vandaar het gegiebel .. 

Die avond waren ze voor hun doen heel vroeg thuis gekomen , ik hoorde ze wel maar deed of ik sliep . Mijn vrouw sliep zeer vast en hoorde ze niet . Al snel gingen ze naar bed en hoorde ik een hoop gesmoes en gegiebel , Ze probeerde het zo zachtjes mogelijk te doen maar toch was het goed hoorbaar wat ze vertelden tegen elkaar . Op een gegeven moment hoorde ik Marlon zeggen dat ze zo geil was en het wel wilde proberen . Dat maakte mij nog nieuwsgieriger wat er gebeurde . Ik ben zachtjes mijn bed uitgegaan en luisterde bij onze deur . Daar hoorde ik gehijg en zachtjes kreunen en op een moment zei  Marlon .. MMM ja lik me maar .. toen wist ik het zeker die lagen elkaar te verwennen .  ik werd er erg geil van en deed de deur een stukje open ,oh ja kreunde Marlon ik kom … 

Ik sloop naar Linda haar kamer deur en luisterde wat er gebeurde . Oh ja pak die dildo en stop hem erin ,ik wil hem voelen .. ohhhhh hoorde ik weer . Ja lekker ga door .. MMM kom hier met je kutje ik wil jou ook likken hoorde ik Marlon zeggen . nog meer gehijg en gekreun .. die waren heerlijk bezig met elkaar . 

Oh hoorde ik Linda zeggen wat lekker is dit , ja he zei Marlon .. Pak de Viberator eens en stop die in je kutje …

 Ja zei Linda lekker .. toen hoorde ik een vrij hard gebrom … Linda zie nog zachter anders hoorden mijn ouders het .. ze moest eens weten ..  nou die twee genieten er wel van . Linda kreunde ik kom alweer … oooohhh heerlijk .. wil je me nog even likken ..

 Ik ben toen maar naar bed gegaan want anders had ik zo naar binnen gelopen .. 

De volgende ochtend werd ik vrij vroeg waker met een flinke stijve ,wat wil je na de avond ervoor . ik draaide me om tegen mijn vrouw , die was half wakker en voelde mijn stijve tegen haar billen . (we slapen alle twee naakt ) 

Ze kreunde ,mmmm ben je zo geil , ja zei ik . Mijn handen zochten haar kutje op en ik voelde dat ij ook aardig nat was . ik wil je voelen zei ze ,neem me eens lekker . 

Wezijn toen heerlijk begonnen met elkaar en ik heb haar een lekkere beurt gegeven . Ze was zo geil dat ze vrij snel klaar kwam wat niet geheel geluidloos ging . Ze kuste me snel en fluisterde in mijn oor (denk om Linda en Marlon ) ze moest eens weten .. 

Na dat we heerlijk gedoucht hadden kwamen de meiden ook uit bed en zijn we met zijn allen gaan ontbijten . Linda en Marlon hadden nog hun Pyjama’s aan . je zag bij Marlon haar heerlijk figuur vrij goed omdat het vrij stark om haar lichaam zat . Linda daarin tegen droeg zo kort schirt dat je als ze bukte haar blote billen kon zien . Ze droeg een String . Marlon keek naar mij toen Linda in de koelkast iets moest pakken en moest bukken . Ze zag dat ik naar de blote billen van Linda keek , Ze kleurde toen ik dat in de gaaten  had  . 

Ik keek naar Marlon en zag dat ze stijve tepels had die door haar schirt heen prikte . Ik gaf haar een knipoog en toen kleurde ze nog meer . 

Al snel zijn ze naar boven gegaan en zijn samen onder de douche gegaan , ik weet bijna zeker dat ze de dildo mee namen en elkaar daar nog even verwend hebben .

De dag verliep verder heel gewoon ,wat ik wel merkte is dat Marlon heel veel aandacht voor mij had als ze de kans kreeg . Het weekend was weer voorbij en Marlon ging naar huis . 

Het volgende weekend begon heel leuk , Marlon kwam in een heel kort rokje aan en een topje waar in ze eigenlijk niks verborgen hield . Ze zijn ook heel snel naar Linda haar kamer gegaan en daar een uurtje of twee samen geweest . Toen kwam de vraag of ik hun weg wilde brengen naar een discotheek wat verder uit de buurt en of ik ze ook weer op wilde halen . Dit doe ik wel meer dus geen probleem , Ik had ze weg gebracht en kwam weer thuis, mijn vrouw was niet lekker , en wilde graag haar bed in , ze had vrij hoge koorts en nam twee aspirine in ,ze sliep al heel snel . ik kon het niet laten en keek even in Linda haar kamer . Onder het dekbad lag de Dildo en vibrator . ik pakte ze even op en rook gelijk dat ze net gebruikt waren .. 

Op het afgesproken tijdstip ging ik de meiden weer ophalen , Het was maar goed dat ik dit gedaan heb want toen ik daar kwam stonden ze al te wachten . Linda was niet lekker , ik vroeg nog “drank “ maar dat viel mee ze had ook koorts en wilde snel naar huis en naar bed . 

Marlon keek een beetje verdrietig  toen we thuis waren , ik vroeg wat er was en ze zei ooh niks hoor maar had me de avond wat anders voorgesteld .

Ik ga ook maar naar bed vertelde ze , ik zei nog ga je op de logeer kamer want bij Linda slapen is niet zo goed iedee nu ..

 Ja zei ze lijkt mij ook verstandig , ik hielp haar mee om het bed daar klaar te maken . toen het klaar was ging ze zich omkleden en wassen , ik moest me ook nog wassen en kwam haar op de gang tegen , ze had een bijna geheel doorzichtig dingetje aan waarin haar borsten heerlijk te zien waren , een string eronder dus haar billen kwamen ook heerlijk uit . ik keek haar aan en wenste haar welterusten. Nou zeg ze ik heb eigenlijk hellemaal nog geen zij  om te slapen , mag ik nog een film kijken beneden .

Natuurlijk zei ik , misschien kom ik ook nog wel even naar beneden , Graag was haar antwoord . ik waste me eigen en kleedde me uit , Kamerjas aan en ging ook naar beneden .   Marlon zat op de bank een film te kijken , ik weet niet of ik het goed gezien had maar volgens mij zapte ze snel weg naar een andere zender toen ik binnen kwam .

 Ik ging op de bank naast haar zitten ,de film die ze zat te kijken was op een moment afgelopen , Ze zapte naar een andere zender waarop een sex scene te zien was . Ze keek me aan en kwam zachtjes tegen me aan zitten , Wil je dit zien vroeg ik terwijl ik haar aan keek . Ze kleurde en zei ja graag .

Ik sloeg me arm om haar heen en trok haar tegen me aan , op de film was te zien hoe twee vrouwen sex met elkaar hadden . het wond mij best wel op en ik kreeg er een stijve lul van .

 Ook Marlon werd opgewonden ,haar tepels werden heel hard wat duidelijk te zien was , mijn arm lag ongemerkt om haar middel en mijn hand streelde zachtjes haar lichaam , ze kreunde zacht en kroop nog  at dichter tegen me aan . doordat ze dit deed ging mijn kamerjas iets open en kwam er een gedeelte van mijn boven lichaam bloot , daar voelde ik haar hand toen op die zachtjes over mijn borst streelden ,mijn handen streelde ondertussen haar buik net onder haar borsten . Haar tepels waren zo hard dat ze bijna gaatjes in heet shirtje maakte .

Ik keek haar aan en zij mij , toen kuste ze me op mijn mond en fluisterde ik wil met je vrijen …

 Haar hand legde ze op mijn lul en voelde door mijn onderbroek heen hoe hard die was ik keek haar aan .. wil je dit echt .. Ja heel graag was haar antwoord .

Ze deed mijn onderbroek naar beneden en s peelde met mijn lul ,mijn handen geleden over haar lichaam en voelde haar borsten haar tepels waren zo hard ,, ik kneep er in en ze kreunde nog meer .

 Ze stond op en deed haar shirtje uit , haar slipje volgde en ze knielde voor me , Ze begon mij te pijpen .. mmm wat lekker was dat .  Ik trok haar op de bank zodat ik bij haar billen en kutje kon . Ik voelde haar kutje , mmm en nat dat het daar was . ik vingerde haar lekker terwijl zij maar bleef zuigen . op een gegeven moment liet ik haar stoppen voordat ik klaar kwam . Ik liet haar op de bank gaan liggen en kroop met mijn gezicht tussen haar benen en likte haar kutje , ze kreunde en ze genoot , Ik likte haar heerlijk klaar . Ohhh kreunde ze ik wil dat je me neukt .. je mag de eerste zijn die me neukt . Ik ben geen maagd meer , dat heb ik met dildo al gedaan .. neuk me ik wil een lul voelen ..

 Zachtjes gleed ik er in , ze sloeg gelijk haar benen om me heen en ik kuste haar . Ik neukte haar en ze genoot , ze kwam verschillende keren klaar tot ik het ook niet meer hield . Oh Marlon slik je de pil ?? was mijn vraag .. Jaaaa kom spuit me vol ik wil het voelen ..

 Dat was te veel voor mij en ik kwam heftig klaar … Marlon kreunde en genoot ervan , (misschien wel te hard dat ze het boven ook konden horen )

 We hebben toen nog even samen heerlijk tegen elkaar gezeten en elkaar gekust , Ik wil dit graag meer doen zie Marlon . dat beloofd nog wat . Ik vroeg haar gelijk hoe zit het met Linda . ze keek me aan en vertelde dat ze samen heerlijk sex hebben en ze allebei daar van genieten maar ook Linda graag een man wil hebben die haar neukt .. en Linda heeft wel eens gezegd dat ze samen met Marlon wel een man wil neuken .. . Marlon zei toen zou jij dat willen .. een trio met je dochter en haar vriendin .. . MMM daar moest ik toch wel even over nadenken , Marlon zei toen . dat lijkt mij heerlijk om te doen .. een man die weet wat er te halen is en dan twee jongen meiden ..

Ik ga trouwens tegen Linda zeggen dat ik een man gevonden heeft die me lekker geneukt heeft en misschien vertel ik wel dat jij dat geweest bent .. Ik gelijk niet doen , waarom niet ? was haar antwoordt . Ze heeft het vaak over jou en gaf verleden week ook toe toe jij je vrouw neukte dat ze wilde dat zij er lag .. Dat ging wel lekker toen hé en wat is er mooier jij en twee heerlijke meiden .. 

Bij deze gedachte werd ik erg geil weer ,marlon zag dat en begon me te pijpen .. ik vingerde haar kutje lekker en maakte haar weer klaar . Toe ik kwam hield ze mijn pik in haar mond en ik spoot wat ik nog had in haar mondje , ze slikte het door en genoot ..

Toen zijn we maar gaan slapen . 

De volgden ochtend liet Marlon nog duidelijker merken dat ze het erg naar haar zin had bij ons , ik kreeg een dikke kus van haar in het bij zijn van mijn vrouw en dochter , ook mijn vrouw kreeg een kus en ze bedankte ons voordat ze naar huis ging , Linda liep even mee met haar en ik zag dat ze samen even stonden te zoenen voordat Linda weer naar binnen kwam .

Linda kwam naar mij toe en kuste mij , Pap je bent echt een schat ik hou van je En jullie zijn zo lief voor Marlon . Echt ik kan me geen betere ouders wensen .

Mijn vrouw keek me aan ik knipoogde naar haar ,Linda gaf haar ook een kus en ging naar haar kamer. Ik sloeg me armen om mijn vrouw heen en zei zo dochter daar droomt iedere man van ..

Tiener sexweglog 2010!