Feed on
Posts
Comments

Geile Sasja

Ik had er lang over nagedacht, maar nu kwam  het er eindelijk van; Al diverse keren had ik een telefoonsexlijn gebeld en was dan ook heerlijk klaar gekomen met haar, Sasja. Zij wilde mij wel eens in het echt zien en vond dat ik maar eens flink moest zijn en een afspraak maakte met haar. Zo stond ik dan op de afgesproken plaats en belde aan op het adres. Een leuke bruin getinte dame deed open, gekleed in een strak truitje met een flinke lage decollecte, hoge laarzen en een kort geruit rokje. Ze zag er zeker sexy uit. De deur ging achter mij dicht en voor ik kon vragen of zij ook Sasja was sloeg zij haar armen om mij heen en zoende mij uitbundig; Dit was wel zo intens dat ik als vanzelf ook mijn armen om haar heen deed en haar lichaam tegen de mijn aandrukte. Ze wilde ook direkt weten of het rokje dat ze droeg in de smaak viel wat ik uiteraard beaamde. Vind je het geil genoeg of moet ik een ander rokje aantrekken? vroeg ze. Ik wilde dan wel weten wat voor leuke rokjes zij in de kast had  hangen.

In haar slaapkamer haalde ze diverse rokje uit de kast, spijkerrokjes, geruite rokjes en tennisrokjes. De een was nog leuker dan de ander. Enigsinds wat opgewonden geworden van al die rokjes vroeg Sasja mij of ik ze ook bij haar aan wilde zien; Dat was een goed idee, maar bij het uittrekken van haar rokje werd ik geconfronteerd met het feit dat Sasja totaal geen slipje droeg wat mij direkt in geile verukking bracht en mij al wat stijf geworden paal nog stijver werd. Dit ging zeker niet onopgemerkt aan Sasja voorbij en zij vroeg mij of ik het erg geil vond. Ik kon slecht nog antwoorden dat ik het wel zo geil vond dat ik haast zelf in zo’n rokje wilde lopen; Dit vond Sasja leuk om te horen want zij vond het best een geil gezicht als een man in een rokje liep. Al snel hadden we samen wat uitgezocht en trok ik mijn broek uit. Mijn flinke stijve paal was nu goed zichtbaar en het leek wel of dat deze nog stijver en ik nog geiler werd bij het aandoen van het rokje. We hadden een zeer kort geruit rokje uitgezocht, daar waar ik altijd een lichte obsessie mee heb. Sasja vond wel dat het nog wat echter kon en sommeerde mij mijn onderbroek ook uit te trekken. “Onder een sexy rokje draag je geen slip”zei ze. Mijn enorme stijve paal stuwde vooruit het rokje wat omhoog en zichtbaar geilde Sasja hier flink op. Nu pakte ze mij stevig vast en drukte haar lichaam tegen dat van de mijne; Doordat mijn rokje en ook dat van haar zo kort waren floepte mijn stijve paal onder haar rokje en het was goed te voelen hoe nat haar kutje was. Haar truitje had zij uitgetrokken waardoor haar grote doch zachte borsten tegen mijn licchaam aanpriemde. Het was een lekker gevoel. Intens zoenende drukte zij mij op haar bed en begon zachtjes heen en weer te bewegen waardoor mijn paal in haar natte kutje schoof; Neuk me, zei ze, neuk me diep. Het op en neer gaande ritme ging ook steeds sneller en heftiger en net op het moment dat ik op mijn hoogtpunt kwam stopte ze. Wacht met klaar komen , zei ze, ik wil eerst dat je mij verwent door mijn klitje te likken. Dit had ik nog nooit gedaan en vertelde haar dat ook. Begin maar voorzichtig, zei ze, en binnen enkele seconden lag ik met mijn hoofd tussen haar benen en begon aan haar natte, maar uitnodigende klit te likken. Al vrij snel kronkelde Sasja met haar lichaam en kreunde zachtjes; Meer, meer wilde ze. Het kreunen maar ook het kronkelen van genot werd steed heftiger en na een paar minuten haar flink gelikt te hebben kwam ze ongelooflijk klaar waarbij er goed vocht uit haar kutje droop. Ik, die nog altijd mijn rokje aan had en een stijve paal wilde ook wel klaar komen. Ik ging zitten op het bed en vroeg Sasja op mijn schoot te komen zitten met haar borsten naar mij toe. Langzaam zachte zij op mijn stijve paal met haar stijve borsten naar mij toe die ik goeg kan afsabbelen. Het op en neer gaande ritme werd al weer snel heftig en eindelijk mog ook ik klaar komen; Met een kracht spuitte ik al mij zaad in haar leeg.

Sasja liet mij weten genoten te hebben en dat het lang geleden was zo’n geilaard te hebben gehad. Op de uitnodiging om samen met haar te douchen ging ik ook wat graag in daar we beiden behoorlijk bezweet en vies van geilheid waren geworden.

Onder de douche was niet veel ruimte waardoor we dicht tegen elkaar aan stonden. Het kon niet uitblijven of mijn paal werd weer goed stijf wat Sasja deugd deed, ja zij wist er wel raad mee, maar dat vertel ik wel een andere keer, Want van het opschrijven van dit geile verhaal ben ik wel zo geil geworden dat ik eerst eens de telefoon pak voor een belsexmoment met Sasja.

Tiener sexweglog 2010!